Snijder&CO on Houzz

Wednesday, January 7, 2015

Snijder & Co: contemporain design (by Pommeline De Bruycker - OBLY blog)

 Snijder & Co: contemporain design


Met kunstenaars Jaap Snijder en Marcelo Gimenes staat Snijder & Co synoniem voor hedendaagse, innovatieve interieurideeën. Sinds 2010 specialiseert het collectief zich in prachtige behangdesigns. Heb je het graag nóg een tikkeltje exclusiever? Onlangs lanceerde Snijder & Co een unieke lijn met handgeschilderd behang.

Voor ‘Meesterlijk, design en ambacht’ creëerden Jaap en Marcelo een aantal miniatuur showrooms: de Dollhouse Chronicles. Deze tonen perfect aan wat de impact van behang in een specifieke ruimte is.

“We bekijken steeds op voorhand voor welke ruimte het behang bestemd is en bespreken ter plaatse de wensen van de klant. We geven ook aangepast advies omtrent kleurgebruik, lichtval en verschillende voorstellingen. Dit vormt de basis voor een gedetailleerde schets of miniatuur van de ruimte. Zodra de klant hiermee akkoord is, vervaardigen we twee of drie banen behang die we ter goedkeuring voorleggen. Als de klant ook hiermee tevreden is, creëeren we de overige behangbanen. Op deze manier krijg je een fantastisch mooi resultaat.”

In de optiek van Snijder & Co hoeft exclusief niet duur te zijn. Zo zijn er in hun online shop regelmatig aanbiedingen van drie banen waarmee je een kleine wand of een openhaard kan verfraaien.
Snijder&CO in Obly - blog - handgeschilderd behang

No comments:

Post a Comment